Schoonmaakbedrijf Den Haag

Schoonmaakbedrijf Den Haag

Opzoek naar een betrouwbaar, vakkundig schoonmaakbedrijf in de omgeving van Den Haag? Zoek dan niet verder! Bij schoonmaakbedrijf Vidia bent u aan het juist adres! Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring als het gaat om schoonmaakdiensten. Of het nu gaat om eenmalige, periodieke of reguliere schoonmaakdiensten, wij bieden u een compleet schoonmaakplan volledig aangepast op uw wensen en situatie. Schoonmaakbedrijf Vidia is een echt familiebedrijf. Al meer dan 45 jaar leveren wij uiteenlopende schoonmaakdiensten en verschillende generaties hebben bijgedragen aan de succesvolle voortzetting van ons bedrijf. Bij Vidia draait het allemaal om vertrouwen in elkaar en in onze klanten!

De voordelen van Vidia schoonmaakbedrijf Den Haag:  

  • Altijd dezelfde medewerkers
  • Verschillende pakketten; eenmalig, regulier, periodiek.
  • Al meer dan 45 jaar schoonmaakervaring
  • U kunt bij ons ook terecht voor: glasbewassing, vloeronderhoud, calamiteiten, tapijtreiniging, hogedrukreiniging en bouwschoonmaak!

Wij zijn een allround, compleet schoonmaakbedrijf in Den Haag en verzorgen een schoonmaakplan op maat. Wat kunnen we voor u betekenen? Onze ervaren, professionele facilitaire experts denken graag met u mee! Bel ons nu op 070- 350 35 51. Of vul het contactformulier in, dan nemen we direct contact met u op voor een geheel vrijblijvende offerte gebaseerd op uw specifieke schoonmaakbehoeften.

Een familie schoonmaakbedrijf met een zeer goede reputatie

Vidia schoonmaakbedrijf Den Haag bestaat al meer dan 45 jaar en is een begrip in Den Haag en omstreken. Wij zijn de specialist op het gebied van schoonmaakonderhoud van gebouwen en objecten. Wij leveren schoonmaakdiensten van eenmalig, periodiek tot dagelijks. Schoonmaken is wat wij graag doen, en niets is fijner dan in een schone omgeving te werken. Als familiebedrijf vinden we het belangrijk dat onze medewerkers met plezier bij ons werken. We doen er dan ook alles aan om een prettige werksfeer te bevorderen. Want gelukkige medewerkers vormen het hart van onze organisatie!

Een schoonmaakbedrijf met een schoonmaakplan op maat.

Iedereen vindt het fijn om te werken, wonen en leven in een schone, frisse omgeving. Om dit te realiseren bent u bij Vidia schoonmaakbedrijf Den Haag aan het juiste adres! Wij bieden in de regio Den Haag verschillende schoonmaakmogelijkheden. Of u nu behoefte heeft aan dagelijkse schoonmaak, periodieke schoonmaak of eenmalige schoonmaak, wij stellen een schoonmaakplan op dat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften. En onze scherpe, transparante tarieven zorgen ervoor dat u achteraf nooit voor vervelende verassingen komt te staan! U kunt bij ons terecht als particulier maar ook met uw kleine, middelgrote en grote organisatie bent u bij ons aan het juiste adres! Onze klanten zijn actief in alle velden van de maatschappij. Of het nu gaat om scholen, kantoorpanden, ziekenhuizen, kinderdagverblijven of sportclubs, Vidia schoonmaakbedrijf Den Haag heeft een schoonmaakoplossing die naadloos op uw wensen en behoeften aansluit!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we stellen een geheel vrijblijvende offerte voor u op!

Schoonmaakbedrijf Den Haag

Luistert naar uw wensen!

Graag maken wij kennis met u voor een uitgebreid schoonmaakadvies of een geheel vrijblijvende offerte.

Maar wat biedt Vidia schoonmaakbedrijf Den Haag nog meer!

Niet alleen bij traditioneel schoonmaakonderhoud staan we voor u klaar! Ook zijn we gespecialiseerd in glasbewassing, vloerenonderhoud, tapijt- en hogedruk reiniging en bouwschoonmaak.  Schone ramen zijn het visitekaartje van uw pand! Daarom begrijpen wij bij Vidia schoonmaakbedrijf Den Haag als geen ander het belang van nette en streeploos gelapte ramen. Onze ervaren en betrouwbare glazenwassers lappen uw ramen aan de binnen- en buitenkant. Ze maken hiervoor gebruik van ladders en tukkers maar beschikken indien nodig ook over hoogwerkers. Zo zijn al uw ramen bereikbaar! Onze glazenwassers laten al uw ramen streeploos schoon achter.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Vidia schoonmaakbedrijf Den Haag? Neem contact met ons op en we stellen een geheel vrijblijvende offerte voor u op! Een schone vloer heeft uw hele pand een frisse uitstraling. Daarom is vloeronderhoud essentieel! Bij Vidia schoonmaakbedrijf Den Haag kunt u terecht voor het schoonmaken, schoonhouden en beschermen van uw vloeren, zodat deze er altijd netjes en verzorgd uit zien. We hanteren verschillende werkwijzen om uw vloer in optimale conditie te houden of weer te herstellen. Natuurlijk is de werkwijze afhankelijk van het soort vloer. Maar of het nu gaat om hout, laminaat, PVC of steen, we hebben altijd een passende oplossing!

Schoonmaakbedrijf Den Haag voor elke sector

Ook voor uw tapijt hebben we de perfecte manier van reiniging. Heeft uw tapijt betere tijden gekend? Schaf niet zomaar een nieuw, duur tapijt aan maar bel ons! Wij blazen uw tapijt nieuw leven in door middel van een diepe vezelreiniging. Indien gewenst brengen we daarna een speciale beschermlaag aan waardoor uw tapijt in de toekomst minder vuil wordt en nog langer mooi blijft. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! We maken een geheel vrijblijvende offerte, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

Soms is een grovere aanpak nodig. Hardnekkig vuil dat zich ophoopt op de galerij, het terras of het trappenhuis is niet altijd makkelijk te verwijderen. Maar met onze hogedrukreiniging vormt ook dit vuil geen enkel probleem voor ons! Afhankelijk van het te reinigen oppervlak kiezen we de juiste middelen en materialen voor de reiniging. Op deze manier verwijderen we niet alleen vuil maar ook vet en laten de ruimte weer stralend achter.
Benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We maken ene geheel vrijblijvende offerte voor u op! In sommige situaties heeft u gewoon geen keus; schoonmaak is op de een of andere manier noodzakelijk. Bijvoorbeeld bij brand- en roetschade maar ook bij wateroverlast. Niemand zit te wachten op calamiteiten. Toch is het goed om te weten dat wij ook bij deze onvoorziene omstandigheden voor u klaar staan. We gaan direct voor u aan de slag zodat u weer snel verder kunt met de dingen die echt belangrijk zijn!
OFFERTE

Bij Vidia schoonmaakbedrijf Den Haag hebben we een perfecte oplossing voor al uw schoonmaakwensen. Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact met on sop via telefoonnummer: 070-3503551. Of het nu gaat om een eenmalige schoonmaakbeurt of u verschillende diensten met elkaar wenst te combineren: onze ervaren medewerkers staan klaar om u van passend advies te voorzien. Of vul het contactformulier in! We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en maken geheel vrijblijvend een offerte op maat. Tot snel!