Glasbewassing

Vraag naar de tarieven voor het zemen van de buiten- of binnenzijde van uw ramen.
ONZE ZORG BIJ

Glasbewassing

Het is opmerkelijk hoeveel verschil schone ramen kunnen maken. Uw gevel is uw visitekaartje en als deze schoon is laat u direct een goede indruk achter bij uw klanten, medewerkers en bezoekers. Daarom begrijpen wij bij Vidia als geen ander het belang van nette en streeploos gelapte ramen. Neem via onze website contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Wat wij voor u kunnen doen

U kunt zich volledig laten ontzorgen als u Vidia uw ramen laat onderhouden of eenmalig laat zemen. We werken met zeer ervaren en betrouwbare glazenwassers die de ramen aan de buiten- en binnenkant schoon zullen maken. Deze werken met ladders en tukkers, maar zullen ook geen problemen hebben een hoogwerker te gebruiken om dat lastig te bereiken raampje eindelijk eens een wasbeurt te geven. Laat ons uw ramen periodiek wassen, zodat deze er altijd streeploos schoon en verzorgd uitzien, zelfs op de meest lastig te bereiken plaatsen.

De Vidia voordelen

 • Kwaliteit & Professioneel
 • Flexibel & Betrouwbaar
 • Klantgericht
 • Regelmatig overleg & kwaliteitsbewaking
 • Altijd dezelfde medewerker(s) per project
Boek onze dienst

  HOE HET WERKT

  Kies de dienst en
  vul het formulier in

  Krijg onze snelle
  reactie

  Aan de slag

  DIENSTEN

  Aanvullende diensten


  Vloeronderhoud

  Vraag naar de mogelijkheden  Reguliere schoonmaak

  Vraag naar de mogelijkheden  Tapijtreiniging

  Vraag naar de mogelijkheden


  Copyright © 2023 Vidia | SEO Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Tree Online