Over ons

Even voorstellen ...

Vidia & Dochters

Schoonmaakbedrijf Vidia is een echt familiebedrijf. Van generatie op generatie wordt dit bedrijf succesvol voortgezet. Al jaren werkt de familie nauw met elkaar samen waardoor de lijnen kort zijn. Vertrouwen in elkaar en onze klanten staan hierbij hoog in het vaandel.
Directeur
Ron Penning
Uitvoerend manager
Jerney Penning
Office manager
Kelly Penning

Missie

Wie vindt het niet fijn om in een schone werkomgeving te werken? Daar zorgt Schoonmaakbedrijf Vidia voor. Kwaliteit, Klantgerichtheid en Betrouwbaarheid staat bij Vidia centraal. Wij kijken naar de wensen en behoeften van onze klant en spelen hier op in.

Er wordt uitsluitend gewerkt met gescreend, gemotiveerd en goed geïnstrueerd personeel. Vidia waarborgt kwaliteit en richt zich op het bouwen van een prettige en langdurige samenwerking.

Graag maken wij kennis met u voor een uitgebreid schoonmaakadvies of een geheel vrijblijvende offerte.

Visie

Schoonmaakbedrijf Vidia ziet zichzelf in de toekomst als een bedrijf dat gestaag zal blijven groeien, zowel in kwaliteit als kwantiteit.
Wij staan altijd open voor verbetering en hechten daarom grote waarde aan optimale communicatie met de opdrachtgevers en de medewerkers om zo het beste resultaat te behalen.

Tevredenheid gegarandeerd!

Vanaf nu geen zorgen meer over de schoonmaak.

Vidia bestaat al meer dan 45 jaar en is hierdoor een begrip in Den Haag geworden. Wij zijn DE specialist op het gebied van schoonmaakonderhoud van gebouwen en objecten. Ons team verzorgd de schoonmaak van a tot z zodat u elke keer weer op een schone werkplek komt.