Over Ons

Vertrouwen in elkaar en onze klanten
staan hierbij hoog in het vaandel.
EVEN VOORSTELLEN

Vidia & Dochters

Schoonmaakbedrijf Vidia is een echt familiebedrijf. Van generatie op generatie wordt dit bedrijf succesvol voortgezet. Al jaren werkt de familie nauw met elkaar samen waardoor de lijnen kort zijn.

Avatar

Ron Penning

Directeur

In 1972 heeft de familie het bedrijf opgericht. Al vanaf de oprichting van Vidia ben ik betrokken bij het bedrijf. Na het volgen van diverse opleidingen zoals schoonmaken midden kader en hoger kader en VSR kwaliteit- inspecteur, heb ik in 1988 het bedrijf met veel plezier overgenomen. Mijn visie is om goed naar de medemens te luisteren. Zowel naar de opdrachtgever als de uitvoerende werknemers. Tot mijn grote trots zijn mijn beide dochters na verloop van tijd ook het bedrijf ingestapt en runnen wij het sindsdien met zijn drieën.

Onze diensten

Avatar

Jerney Penning

Uitvoerend manager

Sinds 4 jaar ben ik actief in het familiebedrijf. Het mooie aan mijn baan vind ik het contact met mensen en de afwisselende werkzaamheden. Natuurlijk is het samenwerken met mijn vader en zus een groot voordeel. Je voelt elkaar direct aan en bent perfect op elkaar ingespeeld. Ik werk zowel op kantoor als op locatie, het leuke aan deze functie is dat ik de spil ben tussen de opdrachtgever en werknemer en zo altijd op de hoogte ben van wat er op de werkvloer speelt.

Onze diensten

Avatar

Kelly Penning

Office manager

Vijf jaar geleden ben ik bij het team van Vidia gekomen, waarin ik verschillende functies heb mogen bekleden. Ondertussen vervul ik een office manager functie en ben ik een belangrijke factor geworden binnen het bedrijf. Het mooie aan mijn functie vind ik het contact met zowel opdrachtgevers als werknemers, het organiseren en regelen van diverse projecten, en het onderhouden van de marketing. Vidia is een mooi schoonmaakbedrijf waarbij ik met veel plezier met mijn vader, zus en onze werknemers werk. Dagelijks zit ik met veel plezier op kantoor!

Onze diensten
MISSIE & VISIE

Missie

Wie vindt het niet fijn om in een schone werkomgeving te werken? Daar zorgt Schoonmaakbedrijf Vidia voor. Kwaliteit, Klantgerichtheid en Betrouwbaarheid staat bij Vidia centraal. Wij kijken naar de wensen en behoeften van onze klant en spelen hier op in.
Er wordt uitsluitend gewerkt met gescreend, gemotiveerd en goed geïnstrueerd personeel. Vidia waarborgt kwaliteit en richt zich op het bouwen van een prettige en langdurige samenwerking.
Graag maken wij kennis met u voor een uitgebreid schoonmaakadvies of een geheel vrijblijvende offerte. Wij hanteren de algemene voorwaarden van Schoonmakend Nederland.

Visie

Schoonmaakbedrijf Vidia ziet zichzelf in de toekomst als een bedrijf dat gestaag zal blijven groeien, zowel in kwaliteit als kwantiteit.
Wij staan altijd open voor verbetering en hechten daarom grote waarde aan optimale communicatie met de opdrachtgevers en de medewerkers om zo het beste resultaat te behalen.

VIDIA CLEAN TEAM

Sponsoring

Vidia zet zich in voor goede doelen en werkt tevens aan klimaat verbetering! Zo trainen wij wekelijks met ons team en fietsen wij maandelijks voor het goede doel.

HOE HET WERKT

Kies de dienst en
vul het formulier in

Krijg onze snelle
reactie

Aan de slag

Copyright © 2023 Vidia | SEO Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Tree Online